Muxtiplexor/demultiplexor TS DVB

Sistemele digitale din prezent, cer solutii flexibile pentru a putea face fata transformarilor tehnologice viitoare si pentru a intampina noile arhitecturi de retele de comunicatii. Sistemul propus de noi vine in sprijinul ideilor dumneavoastra cu o gama larga de fuctii.

Prezentare
Sistemul se prezinta intr-o carcasa 1U sau 2U, montabil pe rack de 19". Acesta are capacitatea de a gestiona pana la 255 de programe TV sau radio, asigurand multiplexarea acestora in transpondere pentru una sau mai multe retele. In configratia minima este echipat cu 2 interfete de retea, gestionand pana la 50 de programe, dar solutia este modulara, aceasta fiind upgradabila dupa specificul aplicatiei.

Functii multiplexare/demultiplexare
Sistemul poate gestiona fluxuri SPTS (Single Program Transport Stream) si/sau MPTS (Multi Program Transport Stream) transmise UDP unicast si/sau multicast provenite de la orice model de receptor care are posibilitatea de a furniza flux TS IP.
Aceasta functie este utila in difuzarea de semnal DVB-C sau DVB-T in retelele dumneavoasta CATV, sistemul fiind capabil sa deserveasca simultan mai multe retele de distributie chiar daca acestea utilizeaza standarde diferite (DVB-C/DVB-T).
Solutia noastra genereaza corect si complet tabelele NIT si SDT, avand posibilitatea de a gestiona lista de programe utilizand LCN. Foarte important este ca majoritatea echipamentelor de head-end digital nu pot fi interconectate, acestea transmitand tabelele NIT si SDT partial, nerespectand standardele. Pentru a genera corect aceste informatii, unele necesita achizitionarea de hardware si software auxiliar, altele neavand nici macar aceasta alternativa. Lipsa acestor informatii generate corect conduce la urmatoarele posibile comportamente:

 • scanarea se poate face doar lent, in modul "manual" si este necesara la fiecare modificare in grila de programe;
 • anumite modele de televizoare sau STB-uri nu identifica complet listele de programe si se poate ajunge pana la nefunctionarea acestora in retea;
 • nu permit organizarea programelor in lista, utilizand LCN.
 • Aplicatii de distributie IPTV
  Pe aceasi platforma se pot genera fluxuri multicast single program pentru distributia IPTV, sau se pot genera fluxuri unicast on-demand, pentru distributia IPTV in retele ce au o capacitate mare de transport local dar sunt lipsite de management la nivel de port client.

  Acces conditional (criptare)
  Este posibila utilizarea oricarui sistem de criptare extern, canalele criptate urmand a fi multiplexate in fluxurile pe care doriti sa le difuzati in retea.

  Redundanta
  Orice program poate fi preluat din mai multe surse, acestea fiind selectate in ordinea prioritatii, astfel incat va puteti proteja de intreruperile nedorite ale surselor de programe.

  Transmisiunea in siguranta a fluxului video peste retele IP
  Deoarece transportul prin retele IP a devenit din ce in ce mai utilizat, venim cu un sistem auxiliar de transport fluxuri TS peste internet, sistem ce permite transferul de programe fara a pierde din continut chiar in conditiile unui mediu de transport ostil.

  Interfata de management
  Sistemul vine cu o interfata CLI (command-line interface) via telnet, facandu-l accesibil de pe orice calculator sau dispozitiv mobil. Acesta interfata este structurata intr-un mod simplu si intuitiv pentru a fi cat mai usor pentru dumneavoastra sa va gestionati sistemul, dar totodata ofera informatii detaliate despre fluxurile utilizate.

  Preluarea programelor digitale transmise prin satelit, cablu si terestru
  Sistemul are capacitatea de a receptiona programe direct din satelit DVB-S/S2 sau din cablu DVB-C. Pentru ca aceste functii sa fie disponibile se poate sa fie necesara utilizarea unei platforme hardware suplimentare.

  Sumar descriere:

  • - Interfete Gigabit Ethernet: pana la 6 interfete gigabit ethernet, suporta SPTS si MPTS, suporta unicast si multicast, toate porturile pot functiona ca intrari si iesiri.
  • - Multiplexare/remultiplexare: filtru de PID-uri pe program, pana la 16 PID-uri pe program, remapare PID-uri, generare NIT SI SDT cu: modificare nume program; insertie LCN; modificare provider-name; setare stream-id; network-id; network-name; etc.
  • - Procesare bitrate: modificare/mentinere de rata: VBR la CBR, CBR la VBR, VBR la VBR si CBR la CBR.
  • - Ghid electronic de programe: suporta sursa externa de flux EPG (experimental).
  • - Sistem: suporta pana la 1000Mbps flux TS pe intrare si pana la 3000Mbps flux TS pe iesire.
  • - Interfata: interfata CLI prin telnet si status disponibil via HTTP in format XML.